Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Σε "Σπ. Μπίκος" και Παμπαίδων -12 αγωνίζεται η ΑΕΚ

Συνεχίζεται την Κυριακή 25/10 (10:30 πμ), το φιλικού χαρακτήρα Διασυλλογικό Κύπελλο με την επωνυμία "Σπύρος Μπίκος" 2009. Η ΑΕΚ στα πλαίσια του 2ου γύρου, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟ "Αίγλη" Παπάγου, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ομάδας του Παπάγου, το οποίο βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου. Η ΑΕΚ, μετά την ήττα στην πρεμιέρα, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Για τους φίλους της ομάδας να πούμε για μια ακόμα φορά, ότι δε συμμετέχουν στη σύνθεση της ΑΕΚ οι σκακιστές της Α' ομάδας (ούτε καν της Β'), αλλά σκακιστές που παρακολουθούν τα μαθήματα των ακαδημιών, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από αγώνες.
Όσο αφορά στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ηλικίας έως 12 ετών, η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το ΣΟ Καλλιθέας, σ' έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ομάδας της Καλλιθέας, στην οδό Λυκούργου, αριθμός 50 (ώρα έναρξης 10:30 το πρωί της Κυριακής 25/10). Ο Δικέφαλος συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Ιστορία του στην εν λόγω διοργάνωση και σα στόχο έχει να αποκομίσουν οι λιλιπούτειοι σκακιστές που θα αγωνιστούν, όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις από αγώνες.
Να θυμίσουμε ότι, το βράδυ του Σαββάτου 24/10 (ξημερώματα Κυριακής δηλαδή), επανέρχεται η χειμερινή ώρα. Τα ρολόγια θα πρέπει να γυρίσουν στις 04:00 μία ώρα πίσω και να δείξουν 03:00. Οπότε θα πρέπει οι σκακιστές και οι γονείς συνοδοί των παιδιών, να επιδείξουν προσοχή και να μην ξεχαστούν. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα πάνε στους χώρους των αγώνων μια ώρα νωρίτερα, χάνοντας έτσι πολύτιμο Κυριακάτικο ύπνο...
Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες