Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Simultane του Κώστα Μουτούση στο ΟΑΚΑ!


Επειδή η ΑΕΚ είναι μία και αδιαίρετη, η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική διοργανώνουν από κοινού την Κυριακή 18/10/2009 και ώρα 20:00 (μία περίπου ώρα πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό), αγώνα επίδειξης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα VIP του ΟΑΚΑ.
Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, θα εκπροσωπήσει ο Διεθνής Μαίτρ Κώστας Μουτούσης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα δέκα φιλάθλους της ΑΕΚ, κατόχους VIP διαρκείας. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, τα οποία θα τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσβάσιμο απ' όλους. Θα υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν παρτίδες blitz με τη χρήση σκακιστικού ρολογιού με τον Κώστα Μουτούση, αλλά και με άλλους σκακιστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα βρίσκονται στο χώρο που θα λάβει χώρα το simultane.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, θα μοιράσει έντυπο ενημερωτικό υλικό για το σκακιστικό τμήμα, μαζί με το match programm του αγώνα για τη Super League. Επίσης, πλάνα από το σκακιστικό αυτό "event" θα προβάλει η NOVA, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγώνων της ΑΕΚ. Τέλος, εκτενές φωτογραφικό και όχι μόνο ρεπορτάζ, θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος του επίσημου περιοδικού του Δικεφάλου, αλλά και στον επίσημο διαδικτυακό του τόπο (www.aekfc.gr).
Η διοργάνωση αυτή του simultane, είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσουν η ΠΑΕ και το σκακιστικό τμήμα. Θα ακολουθήσουν αγώνας επίδειξης "τυφλού" σκακιού (Blind), φιλικό ομαδικό rapid, αλλά και αγώνας επίδειξης, με ανοιχτή ελεύθερη συμμετοχή σε όλους τους φιλάθλους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ .

Δείτε το δελτίο τύπου που ανάρτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ιστοσελίδα της εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες