Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Simultane Μουτούση στο ΟΑΚΑ (ρεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/10, μια ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (αίθουσα VIP), ο αγώνας επίδειξης (simultane), τον οποίο διοργάνωσαν από κοινού η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Διεθνής Μαιτρ της σκακιστικής ομάδας του Δικεφάλου, Κώστας Μουτούσης, τέθηκε αντιμέτωπος ταυτόχρονα με 10 σκακιστές (όποιος έχανε αποχωρούσε και στη θέση του καθόταν άλλος, οπότε ο συνολικός αριθμός των αντιπάλων του Κώστα ήταν μεγαλύτερος). Ο Κώστας δέχθηκε μόνο μια πρόταση ισοπαλίας που του έγινε, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του, οι οποίοι θέλησαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες σκακιστές. Στο χώρο των αγώνων, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούσαν να δουν από κοντά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει το σκακιστικό τμήμα στα μόλις 4 χρόνια που έχουν περάσει από την ίδρυσή του. Επίσης, μαζί με το "match programme" που διανέμεται σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ, υπήρχε έντυπο με πληροφορίες για το σκακιστικό τμήμα.
Τέλος, πλάνα από την εκδήλωση τράβηξε η NOVA. Δηλώσεις έκαναν από πλευράς ΑΕΚ ο Κώστας Μουτούσης και ο εκ των εφόρων του τμήματος Φώτης Αρμπής (στιγμιότυπα θα προβληθούν στην αθλητική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, τη Δευτέρα 19/10, στις 21:00).
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, ανάμεσα στους οποίους ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Τόνι Σαβέβσκι. Μετά το πέρας του αγώνα "simultane", τα μέλη του σκακιστικού τμήματος, παρακολούθησαν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, από θέσεις στα VIP του ΟΑΚΑ.
Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, κα Ανθή Παπακώστα, η οποία σχεδίασε τα πάντα, έχοντας υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Η ΑΕΚ είναι μια και ενιαία... ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα για τον 20ο αιώνα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου, και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μίμης Παπαϊωάννου, παρακολούθησε τον αγώνα επίδειξης του Κώστα Μουτούση.


Ενδο-ΑΕΚτζίδικη μάχη...

Ο Μουτούσης αν μη τι άλλο το διασκέδασε. Ποιός ξέρει τι κίνηση του έπαιξε ο αντίπαλος του και έβαλε τα γέλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες