Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ σε "Σπ. Μπίκος" και Παμπαίδων -12

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 3ο γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Σπ. Μπίκος" και για το 2ο γύρο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων -12 ετών, διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, για την πρώτη διοργάνωση, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, το ΣΟ "Σπύρος Μπίκος" (με έδρα την Ηλιούπολη). Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2009, στις 10:30. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, σε επίσημες ή σε ανεπίσημες διοργανώσεις. Πληροφορίες για τη δυναμικότητα του αντιπάλου, μπορείτε να αντλήσετε πατώντας εδώ.
Για το Πρωτάθλημα των Παμπαίδων -12, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει, πάλι εντός έδρας, τον ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων. Και αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (1/11/09), πράγμα που σημαίνει ότι το εντευκτήριο της ΑΕΚ θα πλημμυρίσει από σκακιστές κάθε ηλικίας, φύλλου και δυναμικότητας. Με την ομάδα των Βριλησσίων, η ΑΕΚ δεν έχει συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε καμία διοργάνωση. Πατήστε εδώ για να δείτε τους σκακιστές που έχει στο δυναμικό του ο ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες