Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

1ο ΑΕΚ Blitz


Το σκακιστικό τμήμα Α.Ε.Κ. προκηρύσσει τουρνουά Blitz, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, ανοικτό σε όλους του σκακιστές ανεξαρτήτως βαθμού αξιολόγησης (ΕΛΟ), ο οποίοι έχουν έγκυρο δελτίο σκακιστή.

1. Τοποθεσία: Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του συλλόγου, που βρίσκεται επί των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη και Στρατηγού Παπάγου 100. Τρόποι μετάβασης: Με το λεωφορείο Γ9 (στάση Γέφυρα) και με το τρόλλεϋ 6 (στάση Αγ. Κοσμάς).


2. Σύστημα Αγώνων: Το σύστημα αγώνων είναι ελβετικό 7 γύρων. Για τις κληρώσεις θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα Swiss Manager. Η αρχική κατάταξη των σκακιστών θα γίνει με βάση το διεθνές ΕΛΟ.

3. Χρόνος σκέψης- Κανονισμοί: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται να είναι 5 λεπτά για ολόκληρη την παρτίδα. Οι παρτίδες ακολουθούν τους κανόνες της FIDE και της ΕΣΟ. Για κάθε θέμα που τυχόν θα παρουσιαστεί αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι ο Διευθυντής Αγώνων και ο Διαιτητής.

4. Πρόγραμμα: Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011. Οι δηλώσεις και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχών θα γίνουν μέχρι τις 17:45 ενώ ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει στις 18:00. Η έναρξη κάθε γύρου θα είναι αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου.

5. Διευθυντής αγώνων – Διαιτητής: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο Φώτης Αρμπής και διαιτητής ο Γιάννης Βραϊμάκης.

6. Συμμετοχές: Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο e-mail aek.chessclub@yahoo.gr και στα τηλέφωνα 6972 010 471(Γιάννης Βραϊμάκης) και 6945 701 874 (Φώτης Αρμπής) καθώς και στον χώρο των αγώνων μέχρι ένα τέταρτο πριν την έναρξη του πρώτου γύρου. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 30.

7. Άρση ισοβαθμίας: Για την άρση τυχον ισοβαθμιών θα χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω κριτήρια: α) Μπούχολτζ β) Μέντιαν Μπούχολτζ γ) Αποτέλεσμα τουρνουά ισόβαθμων δ) Αριθμός νικών ε) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας.

8. Παράβολο συμμετοχής: Το παράβολο για τη συμμετοχή στο τουρνουά είναι 5 ευρώ για κάθε σκακιστή. Από το παράβολο εξαιρούνται μόνο οι παίκτες με διεθνή τίτλο (GM,IM,WGM,WIM).

9. Έπαθλα: Ο πρώτος νικητής θα λάβει το 40% των παραβόλων συν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Ο δεύτερος θα λάβει το 20% των παραβόλων συν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Ο τρίτος θα λάβει το 10% των παραβόλων συν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβει και η 1η γυναίκα και ο πρώτος παίκτης με ΕΛΟ κάτω του 2000.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής στους: Γιάννη Βραϊμάκη: 6972 010 471 Φώτη Αρμπή: 6945 701 874 και στο e-mail του σκακιστικού τμήματος Α.Ε.Κ. aek.chessclub@yahoo.gr

Κατεβάστε την προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Δείτε που ακριβώς βρίσκεται ο σύλλογός μας:

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες