Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Στιγμιότυπα από την 1η ομιλία του IM Κωνσταντίνου Μουτούση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, με μεγάλη επιτυχία, η 1η ομιλία του διεθνούς μετρ Κωνσταντίνου Μουτούση. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο εντευκτήριο του σκακιστικού τμήματος, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η οποία διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, παρουσιάστηκαν χαρακτηριστικές παρτίδες του GM Ανατόλυ Λουτίκοβ, παρουσιασμένες μέσα από την χαρακτηριστική ματιά του Κώστα Μουτούση.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν αρκετοί σκακιστές, με πιο χαρακτηριστική την παρουσία του IM Νίκου Καλέση, οι οποίοι με την προτροπή του εισηγητή συμμετείχαν ενεργά. Επιπλέον, όλο το ακροατήριο παρέλαβε ένα 7σέλιδο φυλλάδιο με τις πιο όμορφες παρτίδες του Λουτίκοβ, το οποίο επιπλέον περιέχει πλήρως αναλυμένη την παρτίδα Λουτίκοβ - Κορτσνόι (1951), από τον Κώστα Μουτούση.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ομιλία, καθώς κι ένα βίντεο από την αρχική φάση της ομιλίας. Επιπλέον, στο τέλος της σελίδας, θα βρείτε ένα τμήμα του φυλλαδίου που μοιράστηκε κι εδώ ένα αρχείο με 55 από τις καλύτερες παρτίδες του Ανατόλυ Λουτίκοβ, διαλεγμένες από τον Κώστα Μουτούση.







Anatoly Lutikov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες