Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχία το 1ο ΑΕΚ blitz

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο ΑΕΚ blitz, που διοργανώθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011. Σε ένα δύσκολο κυριακάτικο απόγευμα, όπου σε όλη την Αττική διεξάγονται τα Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ. αλλά και το Κύπελλο "Αττικής Φιλίας", 15 σκακιστές τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση μας.


Πρώτο ΕΛΟ των αγώνων, ήταν ο σκακιστής της ΑΕΚ ΙΜ Κώστας Μουτούσης, με δεύτερο τον επίσης σκακιστή της ΑΕΚ, ΙΜ Αλέξανδρο Γρηγοριάδη. Στο τουρνουά συμμετείχε και η WFM Μάγια Πετράκη, 3 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Από τους υπόλοιπους σκακιστές, ξεχώρησαν οι πρώην σκακιστές της ΑΕΚ Νίκος Τεπελένης και Μαρία Πετσετίδη, ενώ με το παιχνίδι τους εντυπωσιάσαν οι μικροί Αχιλλέας και Αμαλία Κουτσίδη, η Φωτεινή Τσεργά και ο Μιχάλης Γρηγοριάδης.


Άξιος νικητής του 1ου ΑΕΚ blitz, αναδείχθηκε ο Κώστας Μουτούσης, πετυχαίνοντας μάλιστα 7 στα 7,. Δεύτερος νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, με 6 στα 7 και τρίτη η Μάγια Πετράκη με 5 στα 7, η οποία αναδείχθηκε και 1η γυναίκα. Πρώτος με ΕΛΟ κάτω του 2000, αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Κουτσίδης.



Αριστερά ο δεύτερος νικητής του 1ου ΑΕΚ blitz Αλέξανδρος Γρηγοριάδης και δεξία ο πρώτος νικητής Κώστας Μουτούσης.



Η Μάγια Πετράκη, 3η νικήτρια και 1η γυναίκα του 1ου ΑΕΚ blitz, λαμβάνει το μετάλλιο και το αναμνηστικό δίπλωμα, από τον έφορο Φώτη Αρμπή.

Ο Αχιλλέας Κουτσίδης με το αναμνηστικό μετάλλιο και το δίπλωμα.


Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 1o AEK blitz στο chess-results (τελική κατάταξη, αποτελέσματα ανά γύρο).

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές που αγωνίστηκαν σε αυτό το 1ο ΑΕΚ blitz. Ελπίζουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και στις υπόλοιπες διοργανώσεις - δραστηριότητες - δράσεις της ομάδας μας.

Τις υπόλοιπες ημέρες θα αναρτηθούν στο blog φωτογραφίες και βίντεο από τη διοργάνωση, καθώς και οι βιντεοσκοπήσεις των αναμετρήσεων στην 1η σκακιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες